Gratis boeken over service, sales training, klantentevredenheid, sb marketing, sb management

Boeken van SB Management

Tips en tricks, kennis en exertise over verkopen, training geven en klantgericht werken

Nieuw boek: RED-Selling, de essentie van verkopen

RED-Selling, de essentie van verkopen

RED-Selling is de nieuwste benchmark voor verkopen. In dit boek hebben we verkopen revolutionair teruggebracht tot de essentiƫle elementen.

Prijs: 19,95 EUR


Bestellen en info >>

Download gratis onze boeken en uitgaven: Value-for-no-money-at-all :-)

Sales Quotes van Jan Roel van Rhee

Sales met een knipoog, leuke quotes, snel een andere kijk op sales.

Gratis aanvragen

Klantgericht werken voor ICT-Helpdesks

Met dit nieuwe boek krijg je 10 basistips en tricks om klantvriendelijk te werken in een ICT-helpdesk. Als team-leader of manager krijg je ook een goede leidraad mee.

Gratis aanvragen

Handboek voor tevreden klanten

Het handboek voor tevreden klanten is een van de vier boeken van SB Management. Hierin vindt u handige, praktische tips om klantgericht te werken. Er zijn tot op vandaag al 33356 exemplaren gedownload in Nederland en Vlaanderen. Zo is dit boek ondertussen een van de meest verspreide business-to-business boeken via internet in de Benelux!

Gratis downloaden

Opleiden is uitdagen

Met " Opleiden is uitdagen" krijgt u inzicht in de essentie van trainings- en opleidingsprocessen. Dit theoritisch werk is gebouwd op een aantal diepgaande onderzoeken door SB Management tussen 1998 en 2004 naar de kernpatronen bij excellente opleiders in scholen en bedrijven.

Gratis downloaden

Verkopen, nieuwe fundamentals

Dit boek is gebaseerd op ons eerste onderzoek bij een grote steekproef van verkopers. Het is dus nog steeds een echte benchmark. Wat de beste verkopers anders doen dan middenmoot verkopers komt u te weten in dit vernieuwende boek met veel cijfers over verkopersgedrag. Lezen dus!

Gratis aanvragen

Klantgericht werken bij de overheid

U krijgt als medewerker bij de overheid tien gouden tips om klantvriendelijk te werken. Als leidinggevende krijgt u enkele essentiƫle checklists om te weten hoe goed uw organisatie onderweg is, gebaseerd op analyses bij verschillende overheden. We hebben het boek kort gehouden, zo hoeft u enkel de essentie te lezen.

Gratis aanvragen

Andere boeken van Jan Roel van Rhee