Best Performers sales en service, research door SB Management

Best Performers Analyse

Analyse van uw best performers in sales en serviceWanneer u uw sales of service gaat verbeteren, dan is het zeer doeltreffend om te doen wat de best-in-class mensen en bedrijven doen. Dat is precies wat de Best Performers Analyse® doet voor uw bedrijf.

Hoe werkt het? We starten met uw sales of service team op te delen in top-middenmoot-laagste verkopers of dienstverleners, op basis van hun resultaten. Dan analyseren en kwantificeren we het gedrag en de ingesteldheid van de top categorie. Daarna vergelijken we deze nog via contrastanlyse met de middenmoot en de laagst scorende verkopers of dienstverleners.Directe resultaten

 • U krijgt van ons een benchmark die 100% afgestemd is op uw product. Hierin vindt u kwantitatief elk soort "effectief" gedrag terug. Dit is het gedrag dat het verschil maakt tussen de beste verkopers of dienstverleners uit uw team en de anderen. Uw topverkopers halen nu al meer resultaten met dit gedrag, dus u weet zeker dat het werkt.
 • U beschikt met Best Performers Analyse® over een vragenset voor recrutering en selectie. Vanaf nu stelt u enkel de 4,5 of 6 essentiële vragen aan sollicitanten. Snel klaar en u recruteert nu met veel grotere zekerheid mensen die resultaten gaan boeken.
 • Met Best Performance Analysis® implementeren we een effectiever trainingprogramma. U gaat uw verkopers enkel nog trainen in wat essentieel is. Geen verloren tijd, geen foute inspanningen, geen ongebruikte vaardigheden!
 • Uw team managers en coaches kunnen nu gedragsmatig perfect meten welk gedrag gelinkt is aan welke resultaten. Ze gaan enkel nog essentiële feedback en bijsturing geven aan hun verkopers of dienstverleners over de gedragsenablers die tot resultaten leiden.
 • U gaat als directie een perfect werkend, meetbaar verkoopkader hebben. Alles is nu echt meetbaar in cijfers, ook gedrag en ingesteldheid. U kan deze relateren aan de verkoopresultaten of serviceresultaten en precies uitmaken wie waar mee bezig is.


 • Ook voor u?

  Best Performance Analysis® is een tool voor bedrijven met verkoop- of serviceteams vanaf 10 verkopers. Deze benchmark is steeds volledig individueel op uw bedrijf afgestemd met als doel dat uw verkoopteam maximaal resultaten haalt. Komt in aanmerking: telefonische verkoop, vertegenwoordigers, account managers, persoonlijke verkoop in winkels, verkoopmanagers, dienstverleners, ...

Waarom kiezen voor SB Management?

 • Technieken van de 7% beste verkopers.
  SB Management doet al meer dan 23 jaar onderzoek naar de verkooptechnieken van de beste verkopers van België.
  Het zijn die technieken die je onder de knie krijgt tijdens onze opleidingen.
 • Hands-on trainingen: ga direct aan de slag.
  Je krijgt geen vage theorie, maar praktische tips en voorbeelden aangepast aan jouw situatie.
  Zodat je de tips meteen kan toepassen.
 • Toptrainers met jaren praktijkervaring.
  Jan Roel van Rhee behoort tot de 2,5% beste consultants van Vlaanderen. Hij is verkoper sinds 1986 en trainer sinds 1994.
  Alle trainers hebben ook minstens 20 jaar praktijkervaring en 15 jaar ervaring als lesgever.
 • 8,6/10 is de gemiddelde deelnemersscore.
  Dit blijkt uit ons jaarlijkse klantentevredenheidsonderzoek bij meer dan 18.000 deelnemers.
 • Telenet, Aldi, Crelan, AG Insurance, zijn enkele van onze tevreden klanten.
 • Je krijgt tot 30% korting via de KMO-portefeuille.
  Vermeld de kmo-portefeuille in je offerteaanvraag, wij regelen je attest.

Nog vragen? Graag overleg?

We bespreken graag alles samen.

Contacteer ons voor meer info